Enterijer

namestajUnutrašnja stepeništa, podovi, pultovi u kuhinjama i kupatilima, nameštaj i ostalo – sve od mermera i granita, u dezenu koji Vi izaberete i urađeno onako kako Vi projektujete. Možete koristiti i različite boje i teksture, velike lepeze kombinacija. Ovi materijali svojom naglašenom prirodnom lepotom, oplemeniće Vaš prostor.

Unutrašnja stepeništa

Za razliku od spoljnog stepeništa koje je okrenuto pogledima okoline, unutrašnje stepenište je najdominantiji deo enterijera u svakom smislu.

I za unutrašnje stepenice važi isto kao i za spoljne. Mogu se koristiti i različite boje i teksture velikle lepeze kombinacija.

Takođe se koristi granit koji može biti paljen, štokovan, s gumom, falcovan rezovima, ali i sa dodatnim ukrasnim elementima od različitih metala za pridržavanje platnenih staza i sl.

Dalje…

Nameštaj i ostalo

Mermer i granit se relativno retko koriste za izradu kompletnog komadnog nameštaja izuzev stočića za razne namene. Njegova prava upotrebna i estetska vrednost dolazi do izražaja u kombinaciji sa drugim materijalima.

Savršen spoj su mermerna ili granitna ploča masivnog trpezarijskog stola i noseći deo od drugog materijala. Svojom naglašenom prirodnom lepotom, oplemeniće Vaš prostor. I ako mi akcentujemo lepotu, treba uvek imati na umu da je to materijal idealan za tu svrhu zbog svoje upotrebne vrednosti: higijena, održavanje, otpornost…

Kod nas možete dobiti i razne ukrasne predmete kao što su: piksla, vaza, svećnjaci… Mermerne ili granitne ploče (i drugi oblici) se koriste i za oblaganje drugih površina radi upotrebne ili estetske vrednosti.

Dalje…

 

Unutrašnji podovi

Podovi i podne obloge po prirodi svog položaja jesu površine u objektima koje trpe najviše nepovoljnih uticaja. I to je osnovni razlog zašto moraju biti izrađene od kvalitetnih, zdravih i dugotrajnih materijala… Pored opštih uticaja u enterijeru: sleganje objekta, vlažnost ili UV-zračenje koje prodire u objekat, podovi više od drugih površina trpe i pokretno opterećenje, habanje, prljanje, agresivne supstance.

Pored osnovnih funkcionalnih karakteristika, podovi treba da poseduju i određene estetske odlike i u tome leži glavni problem: kako što duže zadržati prvobitni izgled površine koja trpi veoma agresivne uticaje, a pri tome koristiti zdrave materijale i završnu obradu? I tu na scenu stupaju naši prirodni materijali. Oni zadovoljavaju sve tehničke i estetske uslove, uz izuzetnu trajnost i jednostavno održavanje.

Dalje…

Pultovi kuhinjski, kupatilski

Mermer i granit su Vaš najbolji izbor za radnu površinu u kuhinji ili kupatilu. Osim što čine vaše radne i korisne površine funkcionalnijim, dekorativna vrednost je nešto što će svi definitivno prepoznati.

Mermer i granit su najbolji materijali koje danas možete izabrati za radnu kuhinjsku ploču. Ovi prirodni materijali su gotovo savršeni za upotrbu u prostorima gde je povišena higijena neophodna i naglašena upotreba vode. Lakoća kojim se održava čistoća, ceniće svaka domaćica. Obrada površine ploče, može biti do visokog sjaja, a samim tim je i smanjena poroznosti. Oblik otvora za ugradnju sudopere ili lavaboa, može biti bilo kog oblika

Dalje…